Maurer Bölme Duvar

Maurer Bölme Duvar
Maurer Bölme Duvar

31 Ağustos 2015 Pazartesi

Maurer Hareketli Bölme Duvar








 

HAREKETLİ BÖLME DUVAR

İşletmelerin daha sistemli ve modern bir yapıya kavuşmasında oldukça önemli bir rol üstlenen hareketli bölme duvar yapıları gerçekten her biri çok şık tasarımlar olup, fonksiyonel kullanıma sağladığı yararlarını ön plana çıkmıştır. Döşeme ile son derece uyumlu olan dilediğinde insanlar bir alanı konferans salonu ya da çalışma ofisleri şeklinde kullanabilmeleri, bu malzemeler sayesinde mümkün olurken, bu sistemin görselliğe kattığı özelliği de atlamamak gerekir. Son derece kullanışlı ve değişik çalışma varyasyonlarına olanak tanıyan bu sistem genelde üst kısmından asma şeklinde açılarak kullanılırken, başta holdingler olmak üzere büyük işyerlerinin önemli tercihlerinden biri olmuştur.

Hareketli Bölme Duvarlar ile verimli kullanım alanları

Yeni sistemin son derece şık bir tasarımın uygulama şekli olan hareketli bölme duvar yapıları, kişisel ofislerden tutun da çok büyük salonlara dönüşmesinin de alanların en etkin kullanması konusunda yardımcı olan bir sistem olarak kullanılmaya devam etmektedir. Genelde yan kepenk şeklinde olan katlamalı ve toplamalı şekilleri ile birlikte alanları çok daha verimli kullanma olanak tanıyan bu sistem, son dönemin en gelişmiş çalışma alanı sistemi olarak göze çarpmıştır. Kullanılan malzemenin yapısına göre son derece yalıtkan olan ve ses geçirmeyen bu tip yapılar, bir tarafta insanlar çalışırken, diğer tarafta toplantı yapılmasına veya başka bir alanda konferans verilmesine olanak tanıyan sistemler olarak karşımıza çıkmıştır.
İç dekorasyon konusunda mükemmel bir sistem olan bu modern yapı şekli, genelde parlak ve şık malzeme seçimi ile düzenlenmiş olarak karşımıza çıkar. Seçim konusunda da fazla alternatif imkânı sunan bu özel sistem, mobilyalar ile ve döşemelerle tamamen uyum içinde mükemmel bir görsellik şöleni sunar hale gelmişlerdir. Dilendiği zaman köşeli ve küçük odalar şeklinde hareketli bölme duvar yapıları faaliyete geçirilirken, isteğe göre oval ya da seçim tercihini özel şekillerde de kullanım imkânı sunarak çok hoş bir görsellik görünümü ön plana çıkarmıştır.

Kaynak : http://www.maurer.com.tr/hareketli-bolme-duvar