Maurer Bölme Duvar

Maurer Bölme Duvar
Maurer Bölme Duvar

28 Ağustos 2015 Cuma

Maurer Ofis Bölme Sistemleri Fiyatları








Hafif yapısı ve pratik bir şekilde demonte edilebilmeleri ile çalışma alanlarının en çok tercih edilen sistemlerden olan bölme duvar uygulamaları, estetik yapısı ile ofis alanlarınınetkileyici simgesi haline dönüşmesini sağlamaktadır. Yumuşak geçişler sayesinde çalışma alanında şık ve göz yormayan bir görsellik oluşturan ofis bölme sistemleri yüksek mukavemeti ile sağlam bir yapıdır. Yıllara meydan okuyan dayanıklılığı ile işletmelere uzun vadede de kazandırmaya devam eden bölme duvar sistemleri için düzenli olarak herhangi bir bakım yapılması da gerekmemektedir. Elektrik ve telefon kablolarının geçişine de imkan sağlayan bölme duvar sistemleri kablo saklama çözümleri ile daha güzel görünen çalışma ortamları oluşturulur.

Hafif ve Dayanıklı Bölme Duvar Sistemleri

Çok hafif bir malzemeye sahip olan ve bu özelliği sayesinde yapı ekstra yük bindirmeden her bina kullanılabilen bölme duvar sistemleri, bu hafif yapısı sayesinde kolay bir şekilde taşınarak istenen her yere hızlı bir şekilde tekrar kurulabilmektedir. Bölme duvar sistemlerin hafif olması dayanıksız olduğu manasına gelmemekte, tam aksine mobilyalar dahi profillere yaslanabilmektedir. Çok ince bir genişliğe sahip oldukları için örme duvarlar ile kıyaslanamayacak kadar zarif bir görünüm vaat etmektedirler. Dolu bölme sistemlerin bu inceliği aynı zamanda çalışma alanlarının daralmadan maksimum fayda sağlayacak şekilde kullanılmasını da beraberinde getirir.
Erzak depolarından arşiv odalarına, envanterden özel depolama alanlarına her ticari işletmenin ihtiyaç duyduğu kapalı alanların oluşturulması için seçilebilecek en şık tercih olan bölme duvar sistemleri, tüm bu ihtiyaçların göze hoş görünecek bir biçimde oluşturulmasını sağlar. Her mekanda başarılı sonuç alınabilen bu bölme sistemlerinin montajı öncesinde çalışma alanında kapsamlı yapısal uygulamalar ya da tadilat işleri yapılması da gerebilmektedir. Kısa bir süre içinde montajı tamamlanarak ofis alanlarına şıklık ve en önemlisi de işlevsellik katmaya başlayan bölme duvarların maliyeti de tüm işletme sahiplerinin yüzünü güldürecek biçimde düşüktür.

Ofis Bölme Sistemleri Omegalı

Omega 70/100 ile VIP bölme duvar sistemi olarak iki çeşidi olan Omega fotoğraf galerisini incelemeden önce bilmenizde fayda olan bir kaç husus var.
70/100, ekonomik oluşuyla göze çarpar. En çok kullanılan ürün gruplarımızdan olduğu için klasikleşmiş bir tarza sahiptir. Omega kapaklara, patenti alınmış aluminyum profile, galvaniz çelik taşıyıcı iç dikme özelliğine sahiptir. Çift camlı veya tek camlı monoblok, ekstra tercih yönünüze göre arası jaluzi kaplı, melaminden yapılmış panel dolu modüller, kapı üniteleri olarak sunulmuştur. Bu sayede çok kolay uygulanarak montajlanır. Prefabrik yapısı, sizin için standart kurulum imkanı sağlar.
Bölme modülleri, cam, dolu, full cam, üstü camlı paneller gibi seçeneklerle değişiklik arz eder.
Panel bitişiği, kapı alternatifleri ve ses emen yapıya sahip destekleyiciler sayesinde oldukça fazla sayıda üretim türevlerini görebilirsiniz.
Duvar kalınlığı, 70 mm ile 100 mm arasında seçilir. Sağlam olması ve ses yalıtımının hassasiyetini önemseyen yöneticiler için idealdir.
38 desibel seviyesinde çok güçlü bir ses izolasyonu gerçekleştirir. Böylece önemli çalışmalarınızı, dış seslerin etkisinde kalmadan, odaklanarak tamamlayabilir, özel görüşmelerinizin dışarıya sızmasını da engellersiniz. Bilginin kolayca ulaşılabildiği ve hızla yayıldığı günümüz iş sektörlerinde, mahremiyete verdiğiniz değeri anlayarak sizin için işlevsel çözümler sunuyoruz. Daha yüksek talepleriniz için VIP bölme duvar sistemini geliştirdik.
VIP modüler duvar bölme sistemimiz, yatayda 6 mm derzi ile diğer bölme sistemlerine nazaran fark yaratır. Kumlu, şeffaf, renkli cam ya da film kaplama yöntemiyle mahremiyet sınırınıza girilmesine izin vermezsiniz.

Kaynak : http://www.maurer.com.tr/ofis-bolme-sistemleri-fiyatlari