Maurer Bölme Duvar

Maurer Bölme Duvar
Maurer Bölme Duvar

2 Eylül 2015 Çarşamba

MAURER BÖLME DUVAR KULLANIMI








Geniş ofislerinizde çalışanlarınızın görevlerine göre ya da sayısına göre değişik bölmelerde çalışmasını sağlama konusunda sitemizde bulunan bölme duvar çeşitlerinden faydalanabilirsiniz. Bu duvarlar betonarme olmadıklarından dolayı ofislerinizde gerçekleştireceğiniz değişiklikleri çok rahat bir şekilde gerçekleştirmenize de olanak sağlamaktadır. Üstelik sitemizde göreceğiniz gibi farklı malzemeler kullanılarak üretilebiliyor olmaları da ihtiyaçlarınıza en uygun şekilde cevap verebilmelerine olanak sağlamaktadır.

Ofis Bölme Sistemleri

Ses yalıtımı konusunda da oldukça başarılı olduğunu görebileceğiniz ofis bölme sistemlerimiz ile ofislerinizde çalışanlarınız için daha uygun çalışma alanları yaratma konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeniz de söz konusu olmayacaktır. Sitemizde bulunan ürünlerimizin her biri modüler olmakla birlikte yerinde montaj yapılması bakımından size büyük bir kolaylık da sağlar. Dilediğiniz zaman bu panelleri demonte ederek dilediğiniz gibi farklı dekorasyon uygulamaları gerçekleştirebilmeniz de mümkün olacaktır.

Ara Bölme

Çalışanlarınızın kendine ait bir alanı istiyor ve böylelikle iş verimliliklerinin artmasını sağlamak istiyorsanız sitemizde bulunan ara bölme çeşitleri sizin için oldukça uygun olacaktır. Sitemizdeki bu ürünler sayesinde çalışanlarınızın çalışma saatleri içerisinde birbirleri ile konuşmak yerine çalışmaya odaklanmasını sağlayabilir ve böylelikle çalışma potansiyellerinin artmasını sağlayabilirsiniz. Size bu konuda en iyi hizmeti vermeye odaklanan sitemizden bize ulaştığınızda ücretsiz keşif elemanlarımız ofisinizde incelemeler yaparak nasıl bir dekorasyon istediğinize göre gerekli ölçümleri yapacaktır.

Cam Bölme Duvar

Ücretsiz keşif elemanlarımızın gerekli ölçümleri yapmasından sonra atölyemizde gerçekleşen kesimler ve sonucunda dilediğiniz cam bölme duvar gibi panellerimizi ofisinize getirerek burada birleştirme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bu sayede hem siz hem de çalışanlarınız rahatsız olmadan çok kısa süreler içerisinde ofis dekorasyonunuz da tamamlanmış olacaktır. Beton yapılarda olduğu gibi ortalıkta gürültü ya da kirlilik gibi sorunlarla da uğraşmanız söz konusu olmayacaktır.

Hareketli Bölme Duvar Sistemleri

Hareketli bölme duvar çeşitlerinden sabit bölmelere kadar her türlü bölme panellerini bulabileceğiniz www.maurer.com.tr adresi sayesinde ofisinizde gerçekleştirmek istediğiniz sistemli çalışma ortamını çok daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen paneller sayesinde uzun yıllar boyunca ofislerinizde dekorasyon sorunları ile uğraşmak zorunda da kalmazsınız. Bu sebeple çalışma ortamlarınızdaki tüm bölme ihtiyaçlarınız için sitemizi ziyaret etmeden kesinlikle son kararınızı vermeyin.

Kaynak : http://www.maurer.com.tr/bolme-duvar-kullanimi