Maurer Bölme Duvar

Maurer Bölme Duvar
Maurer Bölme Duvar

2 Eylül 2015 Çarşamba

Maurer Kısa bölme duvar








Çok çalışanı bulunan iş yerlerinde çalışanlara kendilerine ait bir alan verilmek istenildiğinde eğer herkese bir oda verilemiyorsa ve gelen müşterilerle ilgilenirken daha rahat olunması isteniliyorsa kısa bölme duvar kullanımı daha mantıklı bir çözüm olarak karşımıza çıkabiliyor. Hem kullanımının hem de kurulumunun rahat olması bakımından çalışma ortamındaki verimliliği artırması bu bölme duvar sistemlerinin daha fazla tercih edilmesine olanak sağlıyor.

Kısa (Seperatör) Bölme Duvar

Çalışanlarla müşteriler arasında ya da çalışanlar arasında bir bölme olması istenildiğinde oldukça rahat bir kullanım sunması bakımından kısa bölmelerin kullanılması duvarlar örmekten çok daha pratik bir yol olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu bakımdan da bölme duvar seçimlerinin tercih edilmesi daha doğru bir seçenek olacaktır. Bunların yanı sıra gelen ziyaretçiler ya da müşterilerle daha rahat bir şekilde ilgilenilebilmesi bakımından kısa bölme duvar çeşitlerinin tercih edilmesinin de büyük bir avantaj sağladığını söyleyebiliriz. Bu sebeple bölme duvar seçenekleri arasından tercih yapılmak istenildiğinde çam ya da ahşap malzeme kullanılarak hazırlanabilen, aynı zamanda hareketli ve sabit çeşitleri de bulunan kısa bölmelerin tercih edilmesi daha doğru olacaktır. Bu bölmelerin hem estetik bir görüntü oluşturması hem de çalışma alanlarında daha sistematik bir bölünmeye olanak sağlaması iş performansının artması ve verimliliğin üst seviyelere çıkması anlamına gelecektir.
Kısa bölme duvar çeşitleri arasından bir tercih yapmak istediğinizde ve ofislerinizde bu dekorasyon ürünlerini kullanmak istediğinizde firmamızla iletişime geçmeniz sayesinde firmamızın ücretsiz keşif elemanları gelerek gerekli ölçümleri gerçekleştirecektir. Bu sayede ölçümler sonrasında atölyemizde istediğiniz özelliklere uygun olarak üretim gerçekleştirilecek ve bölmeler montaj edilmek üzere ofisinize getirilecektir. Bu sayede çalışma sırasında hem çalışanlarınız hem de müşterileriniz sorun yaşamayacak ve dekorasyon işlemleriniz çok kısa bir süre içerisinde sonuçlandırılacaktır.

SEPERATÖR BÖLME DUVAR

Ayırıcı anlamında kullanılan seperatör, ofislerde de bu görevi üstlenir. Ofisi daraltmadan aynı ortamda çalışması gereken personeller için yapılır. Ayrıca bütün olan masalarında ayırma işlemi yapılır, çağrı merkezlerinde olduğu gibi. Geniş, ferah, aydınlık bir ortam için bu bölme sistemi çok idealdir. Genellikle çağrı merkezleri gibi iletişimi yoğun olan ofislerin tercihidir. Bu sistemle bölünmüş ofislerin çalışanı yüksek moral ve motivasyona sahip olur. İsteğe göre, firmamız maurer yapı sistemleri, bu bölmeleri yerleştirir. Satışından, montajından ve yerleştirilmesinden mesul olan firmamız müşterilerini, memnun edecek şekilde hizmet eder.
Firmamız satışını uygun fiyata ve kaliteyle yapar. Montaj işlemini kısa sürede ve güvenle gerçekleştirir. Ahşap, cam, omegalı kısa seperatör çeşitleri mevcuttur. Geniş yelpazede model çeşidi bulundurur. Ayrıca Maurer Yapı Sistemleri, Trimline ana bayisidir. 2004 yılında kurulmuş olan firmamız çok kısa bir sürede yerli ve yabancı olmak üzere birçok referansa sahiptir. Bu referanslarımız dünyaca ünlü markalardır. Etkileyici ve modern ortamlar oluşturmak, firmamız maurer yapı sistemlerinin işidir. İsteğe bağlı tasarımlar yapan firmamız, sanat eserini aratmayacak cam etiketlerini de uzman personelleri tarafından gerçekleştirir. Modern, estetik ve şık seperatör bölme modelleri ile maurer yapı sistemleri sayesinde bir çok ofisten farklı bir ofise sahip olmak sizin elinizde. Firmamız güler yüzlü personelleri ile müşteriye gereken ilgi ve alakayı gösterir.
Daha nice başarılı çalışmalara sizlerle imza atmaktan gurur duyacağız.

Kaynak : http://www.maurer.com.tr/kisa-bolme-duvar