Maurer Bölme Duvar

Maurer Bölme Duvar
Maurer Bölme Duvar

2 Eylül 2015 Çarşamba

Maurer Cam Bölme Duvar







Banka ve geniş ofislerde çalışanların kendilerine ait bir alanda çalışabilmesi ya da çalışanların görevlerine göre değişik bölümlerde çalışabilmesi için kullanılabilecek ve oldukça dekoratif çözümler sunmakta olan cam bölme duvar sistemleri sayesinde dekorasyon değişikliklerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Bu sistemler sayesinde çok kısa süreler içerisinde dekorasyon çalışmalarınızın sona ermesi mümkün olacaktır.

Cam Bölme Duvar ile Şık Ofisler

Pek çok kişinin ahşap malzemeler yerine cam ya da cam yünü malzemeler kullanılarak hazırlanan bölmeleri tercih ettiklerini görebilirsiniz. Her ne kadar cam malzeme olması sebebi ile pek çok kişi bu bölmelerin ahşap olanlara nazaran daha dayanıksız olduğunu düşünüyor olsa da cam bölme duvar ürünlerimizi de en az ahşap malzemeler kadar dayanıklı bir şekilde üretiyor olmamız sayesinde bu konuda endişe duymak zorunda kalmazsınız. Üstelik bu malzemelerin görsel açıdan da daha estetik bir görünüme sahip olması bakımından seçimlerinizi bu bölme duvar seçeneklerinden yana kullanmanız da yararınıza olacaktır. Hem kaliteli, hem dayanıklı hem de estetik görünümlü olması bakımından ofisinizde değişik bölümler olmasını istediğiniz zaman seçimlerinizi cam bölmelerden yana kullanabilirsiniz. Bunların sabit ya da hareketli gibi seçenekleri bulunduğu gibi uzun ya da kısa gibi değişik boy seçeneklerinin de olması sayesinde kullanacağınız alana göre uygun bir model seçme konusunda da sıkıntı yaşamazsınız.

Bölme Duvar ve Ofis Dekorasyonu

Tüm bölme duvar sistemlerimizde olduğu gibi cam bölmelerimiz için de ücretsiz keşfe gelerek ofisinizde gerekli ölçümleri yaparak istekleriniz doğrultusunda nasıl bir cam bölme duvar oluşturulacağını belirliyoruz. Bu sayede ofisinizdeki çalışma ortamı bozulmadan atölyemizde hazırlanan cam bölmeler ofisinize getirilerek çalışanlarımız tarafından burada montajı gerçekleştiriliyor. Böylelikle dilediğiniz zaman bunları demonte ederek farklı şekillerde kullanabilmeniz ve dilediğiniz zaman ofisinizde değişik dekorasyon uygulamaları gerçekleştirebilmeniz de mümkün olabiliyor.

Kaynak : http://www.maurer.com.tr/cam-bolme-duvar