Maurer Bölme Duvar

Maurer Bölme Duvar
Maurer Bölme Duvar

2 Eylül 2015 Çarşamba

T.H.E DOOR Kapı Sistemleri







Kapılarda yapımı aşamasında düşünülmeyen birçok özelliklerin arasında tabi ki yangına dayanıklılığı da vardır. Bu özelliği oldukça iyi olan ve bunun yanında sağlamlığı da ağır basan T.H.E DOOR Kapı Sistemleri firmamız bünyesinde yapılan işlerin arasındadır. Yapıldığı yerlere oldukça iyi bir görünüm veren bu kapıların birçok çeşitliliği vardır. Kapıların dışarıya içerde konuşulanları iletmemesi için özel olarak tasarlanmış olması da bu kapılar için oldukça önemli ayrıntılardan biridir.

Kapı Sistemleri

Bu kapıların ses yalıtımı yönünden özel olarak üretilen modeli Fuego adındaki modelidir. Bu modelin yanında bu kapıların Twist, Curve, Listra ve Bacis tir. Bu çeşitlerin arasında kapılar da camlı ve camsız olarak çeşitleri mevcuttur. Unico olarak bilinen ve kapı seçeneğin de üzerine oldukça estetik şekilde yerleştirilen camlar özel olarak seçilebilir. Bu tür oldukça özel olarak üretilen modelleri içinde sadece bir tanesidir T.H.E DOOR kapılarında birçok ayrı modelde bulunduğu gibi bu modellerin içinden istediğiniz şekilde kapıyı bulabildiğiniz gibi çeşitlerini internet sitemizden öğrenebilirsiniz. Kişisel olarak seçebileceğiniz modellerin ışık yansıta bilirliği yönünden öne çıkan modelleri olduğu gibi bu kapıların bulunduğu ortama göre renklerini seçebildiğiniz parçaları size kapı seçimi yönünden çeşitliliği arttırabilir. Kapılarda kullanılan camların boyutları ve üzerindeki modellerini de kendinize özel olacak çekil de ayarlatabilirsiniz. Renk ve desen seçenekleri arasından seçimde oldukça zorlanacağınız kapı modelleri size farklı tarzlarda birçok kapının olduğunu görmenizi sağlayacaktır.

Üstün hizmet belgesi Halspan ile markalaşmış The Doors Kapı sistemlerimiz; Twist, Curve, Listra, Divario, Basic, Fuego, Vetro ve Unico modelleriyle hizmetinize sunulmuştur.
Fuego ile, estetik ve mimari çözümleri, zengin yüzey bitiş malzeme seçenekleriyle entegre ediyoruz. Sertifikaya sahip üstün yangın önleme performansı, yaşam alanınızda tam güvenlik ve konfor sağlar. Teknik olarak güçlü bir profilin yanı sıra tasarımda mükemmeliyetçi stili ile de ön plana çıkar.
Ses izolasyon ve yangına karşın güven sağlama özelliklerini, dilerseniz diğer kapı modellerimize de ek olarak tasarlıyoruz.
Unico’nun ilk göze çarpan detayı, kaliteli ham maddeleri camın zarafetiyle harmanlayarak ışığı tüm kapalı alanlarınıza çekerek ferah, enerjik ortamlar yaratmasıdır. Farklı renk ve ebatlarda hazırlanan cam parçalı kapılar, hayatınızda yalnızca istediğiniz kadar şeffaflık sağlar. Örneğin hem aydınlanma hem de mahrem sınır çizginizin aşılmaması için ışığı geçirirken cisimlerin yalnızca siluetini görebileceğiniz mekanları, hayatınıza dahil eder.Yapışma özellikli cam kapılar, rafine bir estetik olarak karşınıza çıkıyor.
Vetro, yine cam yüzeyin doğal ahşap ile mükemmel reaksiyonunun en somut halidir. Cam yüzey, tercihiniz doğrultusunda opaklık ayarı yapılarak ve hatta lamine cam arası kumaş, tül desenleri eklenerek ahşap kanatlarla buluştuğunda ise yaşam alanları daha kişisel bir formata dönüşüyor, yalnızca size özel olan imzanızı atıyorsunuz.
Camdan en ilgi çekici dekor fikirleri, estetik ve kolay temizlenme özellikleriyle son derece işlevsel bir dokunuşta buluşuyor.