Maurer Bölme Duvar

Maurer Bölme Duvar
Maurer Bölme Duvar

14 Eylül 2015 Pazartesi

Maurer bölme duvarlar ile standartların dışına çıkın








Hayatımızın büyük bir bölümünü evimiz ve iş yerimizde geçiririz. Yaşadığımız ve çalıştığımız ortamın nefes alıyor olması ve bir ruhunun olması gerekmektedir. Yapılan araştırmalar, insan – mekân ilişkisinin psikolojimiz ve motivasyonumuz açısından oldukça önemli olduğunu göstermektedir. Mekânların insanların ruh hali ve verimliliği doğrudan etkilediği belirtilmektedir. Günlük yaşantımızın 8 / 10 saatini ofiste geçirdiğimizi, kalan kısmını ise evde devam ettirdiğimizi düşündüğümüzde, yaşadığımız mekânların önemi hiçbir araştırmaya vs. gerek kalmadan, kolaylıkla ortaya çıkmaktadır.

İç Dekorasyon ve Bölme Duvarlar

Mekânların ruhumuza hitap etmesi kadar kullanışlı ve ergonomik olması da oldukça önemlidir. Ruhumuzu yansıtan, bize huzur veren ve kullanışlı mekânlar yaratmak için birçok aşamadan geçmek gerekir. İç dekorasyondan önce, şüphesiz ki işe başlama noktası mekânların kullanım alanlarına göre odaların genişliklerinin belirlenmesi ve bölümlenmesidir. Standart yapıda binaları düşündüğünüzde, genelde sizin binaya uyum sağlamanız, odalarınız için konumlandırmalarda istediğiniz ölçülere göre değil de binanın size sunmuş olduğu ölçülerde iç düzenlemeleri yapmak durumunda olduğunuz düşünülmektedir. Ancak http://www.maurer.com.tr adresimizi incelediğiniz de standartların dışında çok güzel mekanlar oluşturabileceğinizi rahatlıkla görebilmektesiniz. Evinizi veya ofisinizi, zevkinize göre, istediğiniz malzemelerle, dilediğiniz ölçülerde bölümlendirerek yaşam alanlarınızı kullanışlı bir hale getirmeniz sizin elinizde.
Maurer ile kaliteli, dayanıklı ve estetik malzemeleri ile yaşadığınız mekanlar birbirini tamamlayacak, inanılmaz bir bütünlük oluşturacak, hem de istediğiniz büyüklükte ve yükseklikte kulanım alanları ile dekorasyon yolculuğunuzda güzel bir başlangıç olacaktır.

Kaynak : http://www.maurer.com.tr/bolme-duvarlar-ile-standartlari-yikin