Maurer Bölme Duvar

Maurer Bölme Duvar
Maurer Bölme Duvar

1 Eylül 2015 Salı

Maurer Alüminyum kapı kasası













Sabit ya da ayarlı olarak iki çeşidi bulunan alüminyum kapı kasası modelleri ile iç kapılarınız için kullanım kolaylığı yaratabilirsiniz. sağa ya da sola açılma yönü ayarlayabilmenize olanak sağlaması, tek ya da çift kanat kapı kullanma olanağı sunması bakımından oldukça kullanışlı olması ve estetik bir görüntüye sahip olması söz konusudur. Farklı kaplama malzemeleri kullanılarak iç dekorasyonunuza da uyum sağlayabiliyor olması bakımından dekoratif niteliklere sahip olduğunu da görebilirsiniz.

Alüminyum Kapı Kasası Fiyatları

İstenilen renge boyanabilir olması ve dayanıklı olması bakımından her türlü ihtiyacınıza rahatlıkla cevap veriyor olması iç mekan düzenlemelerinizde tercihinizi bu kapı kasalarından yana kullanmanızın daha akılcı bir çözüm olduğunu göstermektedir. İsteğe bağlı olarak çeşitli şekillerde üretilebiliyor olması bakımından uygulamak istediğiniz dekorasyona da kolaylıkla uyum sağladığını görebilirsiniz. İstenilen kalınlık ve ebatlarda üretilebiliyor olması da kullanım bakımından size büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Hem ahşap hem de cam kapılar için kullanılabilecek nitelikte üretilmesi mümkün olan alüminyum kapı kasası fiyatlarının da oldukça geniş bir aralığa sahip olması bütçenize uygun bir model bulmanız konusunda size kolaylık sağlayacaktır. Duvar kalınlığınıza göre rahatlıkla hazırlanabilecek olan bu kasalar için firmamızın ücretsiz keşif elemanlarının yapacağı ölçümler sayesinde ihtiyacınıza tam anlamı ile karşılık verebilecek kasalar bulma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamak zorunda kalmazsınız.
Estetik ve uzun ömürlü olmasının yanı sıra sabit ya da ayarlanabilir olması sebebi ile montajda da büyük bir kolaylık sağlamakta olan alüminyum kapı kasası ürünlerimizin daha çok otel, ofis ve hastane uygulamalarında tercih ediliyor olması tüm mimari ihtiyaçlara da karşılık vediğini göstermektedir. Hem mekan tasarımına uygun niteliklerde üretilebiliyor olması hem de çürümeyen ve paslanmayan malzemeler kullanılarak üretilmesi seçimlerinizi bu kasalardan yana kullanmanın size avantaj sağlayacağı anlamına gelmektedir.

Kaynak : http://www.maurer.com.tr/aluminyum-kapi-kasasi