Maurer Bölme Duvar

Maurer Bölme Duvar
Maurer Bölme Duvar

2 Eylül 2015 Çarşamba

Maurer Camlı Bölme Duvar





İş yerlerinde kullanılan birçok bölme işlemi her zaman çalışanların hoşuna gitmeyebilir. İyi şekilde yapılmamış olan ya da tam anlamıyla herkese özel oda yapılmamışsa bu tür durumlarda iş yerleri daha sıkıcı ve çalışılamaz hale gelebilir. Ancak Camlı Bölme Duvar üreten firmamızda bu tür sorunlar için üretilmiş olan cam ve ahşap desenli modelleri oldukça estetik biçimde kurabiliriz.

Cam Bölme Duvarlar ve Akustik

Bu modellerin 41 db sese kadar ses geçirmez özelliği olduğundan dolayı bu odalarda çalışırken başka bir kişinin sesini duymadığınızdan rahat rahat işlerinizi yapabilirsiniz. Bu kapıların System T adında olduğunu ve oldukça temiz bir işçilik ile yapıldığını birçok kullanan firmadan öğrenebildiğiniz gibi firmamız ile irtibata geçtiğinizde konusunda uzman elemanlarımız size her türlü yardımı yaparak bu konularda bilgi almanızı sağlarlar. Ayrıca tamamen gerçek ahşap ve alüminyum kullanıldığı için ofisinizde oldukça iyi bir görünümde olacaktır. Bu kapılarda kullanılan kaplamaların ceviz kaplaması olması ve tamamen 6-8 mm kalınlığında olan kırılmaz güvenlikli camlardan yapılması ayrıca önemlidir.
Bu duvarların özel olarak özel olarak estetik görünebilmesi için birleştirme yerleri ve kapı menteşeleri gizli olacak şekilde ya da estetiğe uygun olarak üretilmektedir. Kısa zaman içinde kolaylıkla montaj edilmesi de iş yerinizde birçok elemanınızın takip etmesi gereken işlere kısa zamanda geri dönemsi sağlanabilir. Bu tamamen doğal ahşaptan yapılan kapılar sizi oldukça çok zaman geçirdiğiniz iş yerinizde rahat hissettirecektir.

Kaynak : http://www.maurer.com.tr/camli-bolme-duvar